Behangen

Uw woning extra stijl en sfeer geven kan uitstekend met behang. Het is een prachtige vorm van afwerking binnenshuis. Het zorgt niet alleen voor versieringen maar geeft ook een warme indruk.

Behang vakkundig en op een nette wijze op de muren aanbrengen behoort ook tot de specialiteiten van Boone Schildersbedrijf. Hierbij maken wij gebruik van verschillende technieken. Wij hebben ruime ervaring met diverse typen behang en zorgen ervoor dat dit passend en patroonloos wordt aangebracht.

Wij kunnen al het behangwerk naar keuze verzorgen, te denken aan:

  • Vinyl
  • Vlies
  • Fotobehang
  • Patroonbehang
  • Glasweefsels

Van modern tot klassiek, ons vakmanschap staat voor alles wat wij doen.

Vinyl

Dit is een behangsoort dat bestaat uit vinyl. U kunt hier kiezen uit een toplaag vinyl of het gehele behang van dit materiaal. Omdat dit behang bestaat uit een plasticsoort zijn de muren of wanden goed reinigbaar en spatwaterbestendig. Wanneer u een behangsoort zoekt voor in uw badkamer of keuken is vinyl uitermate geschikt.

Vlies

Vliesbehang is ideaal wanneer u uw muren gemakkelijk, snel en mooi wilt decoreren. Door de kracht en eenvoud van deze behangsoort wordt dit steeds vaker gekozen. Vliesbehang bestaat uit meerdere lagen, waarbij de onderste laag meestal van een dun glasvlies is gemaakt. De laag daarboven bestaat uit vinyl of papier. Dankzij deze opbouw van meerdere lagen biedt het behang vele voordelen.

Foto en patroonbehang

Altijd al gedroomd van een kamer vol met reis foto’s? Bent u uw neutralen muren zo zat? Fleur uw woning dan op met prachtig, hoogwaardig foto of patroonbehang. Hiermee kunt u de sfeer in uw woning simpel veranderen. Boone Schildersbedrijf biedt de perfecte middelen om van uw dromen werkelijkheid te maken. Wij voorzien uw muren van een persoonlijke tint.

Glasweefsel

Glasweefsel behang is verkrijgbaar in diverse kleuren en structuren. Het oogt luxueus, warm en is erg stevig. Door de structuur van dit behang en de dikte worden onregelmatigheden op uw muur weggewerkt.

Advies

Om prachtig aangebracht behang te garanderen is de afwerking van groot belang. Het team van Boone Schildersbedrijf komt graag bij u langs voor advies en muur inspectie. Zo kunnen wij de voorbehandeling goed bepalen en het behang voor u bestellen.

Boone Schildersbedrijf heeft vakkundige behangers in dienst om zo kwaliteit van goed behangwerk te kunnen waarborgen.